Pimp Your Plant bij PostPlants

DIY – Do It Yourself – Doe het zelf; Een wereldwijde trend die zich alleen maar lijkt uit te breiden. Het is weer helemaal ‘in’ onder consumenten om zelf dingen (mooier) te maken, zoals kleding, of woondecoraties en zelfs “handwriting” voor volwassenen is opkomend! PostPlants speelt hierop in met het kant-en-klaar Anthurium concept: “Pimp Your Plant”.

Pimp Your Plant is kant-en-klaar

Supertrendy Anthuriums, in het Pimp Your Plant jasje! De kamerplanten worden in een stoere pot geleverd, deze potten zijn in vier kleuren beschikbaar. Alle potten zijn geheel te bekrijten. Deze plezierige toepassing wordt duidelijk gecommuniceerd door de opvallende verpakking. De verpakkingskoker, die geheel in het krijtthema is bedrukt, doet; stoer, industrieel en hip aan. Daarnaast wordt er een houten steker in de plant gestoken, met hieraan een doosje – in dezelfde stijl – gevuld met krijtjes. Een echt kant-en-klaar concept voor in het winkelschap!  

One of a kind doelgroep

Het concept speelt in op verschillende doelgroepen. De eerste – en meest voor de hand liggende – doelgroep, zijn creatieve kids. De Pimp Your Plant Anthurium is een leuk kado voor kinderen, om op hun kamertje een gezonde kamerplant te houden, maar wel op die manier zoals zij dit zelf mooi vinden. Of juist om weg te geven voor de liefste oma, vader of juf, met een eigen gekleurde boodschap en tekening! Een tweede doelgroep zijn de hippe moeders, die hun huis graag vullen met unieke items, waar ze zelf de laatste hand aan hebben gelegd. Maar ook voor de horeca ziet PostPlants kans. Een leuke variant op de welbekende menu-krijtbordjes voor op tafel. Eén ding hebben alle doelgroepen gemeen, ze hebben een zwak voor one-of-a-kind items!

IMG 0776 lowres2
IMG 0785 lowres2
IMG 0807 lowres2
IMG 0818 lowres2